Welcom Zaltbommel (@welcomzb) | Twitter  Welcom Zaltbommel 2018

Welcom Zaltbommel 2018

Posted on

welcom zaltbommel Werken met metaal bits vaak vereist de veilig lassen of toetreding van twee stukken samen voor stabiliteit en sterkte. Het lassen procedure met zich meebrengt verhoogde temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. Op thuis of op de industriële office, hogere kwaliteit Uni Mig lassers zijn essentiële apparatuur vervaardigd met de nieuwste technologie en gebaseerd op huidige Australian normen. Unimig heeft een volledige selectie van MIG, TIG en MMA lassen vistuig die richt zich op elke DIY home gebruiker en zware industriële werknemer specificaties.
Huis en DIY Gebruik
Metalen ambachten, kleine huis reparaties en verbeteringen moeten een betrouwbare lasser zoals de Uni-MIG-180 model , een lassen tool die kon join mild staal, roestvrij staal aluminium aan meest kleine vast en DIY projecten. De Uni-MIG-180 kunt gas en gasless operatie en is meer compact en vervoerbare. Met de toevoeging van een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 ook kun je lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een mobiele lassen machine met MIG werken die kunt beide benzine en gasless operatie en een ander MMA lassen vaardigheid voor uitvoeren elektrode lassen functies met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kunt functie van elk 15-amp elektriciteit outlet en kan gemakkelijk worden vervoerd met de toevoeging van een optionele trolley. Dit model is geschikt voor algemene ingenieurs, onderhoud landelijke en workshops en huis toewijzingen.
Zware industriële gebruiken
Uni-MIG 270 compact is een sterke MIG-lassen toepassing met hogere taakcyclus en elektriciteit en soepele arc functies. Maakte van hoge sterktestaal en ondersteund door een heavy-duty koperen transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor gematigde te zwaar bouwen functies en landelijke toepassingen.
Voor één-aanraking prestaties en verhoogd lassen controle, de Uni-TIG 180 P is de ideale versie met hoge frequentie boog ontsteking vervaardigd met de nieuwste technologieën voor onmiddellijke boog ontsteking. De mengsel van geavanceerde functies toestaan de professionele lasser grotere controle voor maken top uitstekende vakmanschap. Dit machine kan produceren top kwaliteit lassen voor milde staal, gegoten ijzer, roestvrij staal en lage waterstof. Uni-TIG 180 p passende te talrijke toepassingen in roestvrij staal productie, licht industrieel gebruiken, site lassen, repareren en onderhoud toepassingen.

Aanbieder - Welcom Zaltbommel | Kijkopbommelerwaard.nl  Welcom Zaltbommel 2018

Aanbieder – Welcom Zaltbommel | Kijkopbommelerwaard.nl Welcom Zaltbommel 2018 by kijkopbommelerwaard.nl

Welcom Zaltbommel Openingstijden, Boschstraat 7  Welcom Zaltbommel 2018

Welcom Zaltbommel Openingstijden, Boschstraat 7 Welcom Zaltbommel 2018 by open-closed.nl

Welcom Zaltbommel (@welcomzb) | Twitter  Welcom Zaltbommel 2018

Welcom Zaltbommel (@welcomzb) | Twitter Welcom Zaltbommel 2018 by pbs.twimg.com

Uni Mig lassers en lassen apparatuur zijn alle toegankelijk via erkende Unimig dealers in Sydney, Australië waar is beste naar kopen uw lassen apparatuur. %] Deze vervaardigd volgens Australische normen die zorgen apparatuur veiligheid, kwaliteit functionaliteit. welcom zaltbommel Uni Mig lassers zijn beschikbaar in een breed bereik van modellen elke geschikt voor bepaalde typen van consumenten en bouw werkt. Voorafgaande vergelijking en onderzoek op het internet kunt helpen u achterhalen de perfect lasser aan uw eisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *