Viva Willingen  Viva Willingen Die Große Sommersause 17 Juni 2018

Viva Willingen Die Große Sommersause 17 Juni 2018

Posted on

viva willingen die große sommersause 17 juni Teveel vooruitgang isn’t aanvaard van de moeder natuur; was aangetoond in de uitstekende ramp in Uttakashi, de Himalaya selectie. De nieuw Himalaya ramp heeft aangetoond die het won’t tolereren een schade van karakter bracht op door snelle verstedelijking, ontbossing, ongeplande bouw van dammen en gebouwen. De massale aardverschuiving, overflow van rivieren in Gangotri hebben spanned veel levensstijlen en de hele habitat gebied. De overstromingen geweest genoemd als door de mens veroorzaakte tragedie en opende de deuropening aan de Djaja International opwarming van de aarde. Aard is ongetemde. Het heeft is opnieuw bewezen. Nu de vraag is hoe de beschaafde mensen de les hebben geleerd.
Ontwikkeling is heel veel cruciale aanpak naar verhogen en verbeteren de leven van achteruit segment, samenleving of plaatsen. Mijnbouw is een ander plaats. If er overtollige mijnbouw het volledig maakt de hele gebied onaanvaardbaar voor de instandhouding van van puur eco systeem. Stralende samenleving weerspiegelt de vooruitgang van iemands land. Maar teveel van om het even wat kunt misleid en ruïne onze omgeving. Bij de twintigste eeuw , we hebben al waargenomen dergelijke zaken en zou vinden ook.
Nu tegenwoordig de bevolking van menselijke geleidelijk verhoogt. Dus ze probeer voor krijgen nederzettingen. De aarde zullen de beste het platform. In de wereld vinden we ergens waar er ongeschikt voor individuele. Echter ze krachtig situeert in dit gebied. At de historische tijd persoon maakte het geschikt voor houden er maar niet verpest de ecologie. Echter de beschaafde samenleving is nog steeds volledig vernietigen en vervuilende de gebied en daarmee onnatuurlijk leefbaar. De Uttarakhand was voorbeeld voor het. Veel van hydro project, waarbij shanty, stedelijke huizen in de eco delicate regio geweest enorme. Van de macht project er is veel van motor pompen naar vrijgeven of controle de waterstroom in de downstream. Het krachtig Hiermee bepaalt u het water stroom. En ook de technologie structuur veilig van een ander natuurlijke ramp, in de moesson periode de zware hoeveelheid water is geloosd. Het brengt overstroming in de lagere vallei en de aangrenzende locaties. En heeft geheel onnatuurlijke gebeurtenis. Wanneer de Wolkbreuk gebeurt het brengt catastrofe die is getuige in de Himalaya-ramp. Het beïnvloedt de ecologie systeem van dit plaats. Wijten aan buitensporige van verstevigende, en Ontbossen ze kunnen gezicht overstroming. Omwille van afwezigheid van kennis, enorme gebouw structuur, goedkope hotels en respectieve woning, waterkracht baan wij gezicht de natuur ramp. At de rivier kant regio wij gezicht dit dilemma. Vanwege mens actie tegen natuur ze brengen de bedreiging. Meeste downstream smashing is wijten aan dammen en stuwen op de lake. Binnen dit gebied, kwijting van veel van water naar houden veilig de engineering structuren blijkt die het is manipulatie van rivier die nooit aanvaard.

Viva Willingen - Die Sauerland-Sommersause  Viva Willingen Die Große Sommersause 17 Juni 2018

Viva Willingen – Die Sauerland-Sommersause Viva Willingen Die Große Sommersause 17 Juni 2018 by image.jimcdn.com

Viva Willingen  Viva Willingen Die Große Sommersause 17 Juni 2018

Viva Willingen Viva Willingen Die Große Sommersause 17 Juni 2018 by www.mathweis.de

Events Willingen - Viva Willingen  Die Große Sommersause  Viva Willingen Die Große Sommersause 17 Juni 2018

Events Willingen – Viva Willingen Die Große Sommersause Viva Willingen Die Große Sommersause 17 Juni 2018 by fuerstvonwaldeck.com

Technologisch geavanceerde engineering is zeker moet uitvoeren ontwikkeling. viva willingen die große sommersause 17 juni Dienst verschillende sort van apparatuur en elektrische pompen zijn noodzakelijk. Maar zijn overtollige is uiteraard schadelijke en kunt nooit worden gunstig voor vooruitgang van menselijke cultuur. Hoop , in sluiten toekomstige zullen we les uit het en protest dergelijke type van activiteiten voor de corporate belang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *