1: Spiraalmodel Van Korthagen (1998)  Spiraalmodel Van Korthagen 2018

Spiraalmodel Van Korthagen 2018

Posted on

spiraalmodel van korthagen Teveel vooruitgang isn’t aanvaard door de moeder natuur; blijft bewezen in de prachtige catastrofe in Uttakashi, de Himalaya bereik. De recente Himalaya ramp heeft onthuld die het niet zal tolereren een schaden van karakter veroorzaakt door snelle verstedelijking, ontbossing, ongeplande bouw van dammen en gebouwen. De enorme aardverschuiving, overflow van rivieren in Gangotri hebben spanned veel levensstijlen en de hele habitat gebied. De overstroming was genoemd als door de mens veroorzaakte ramp en opende de deuropening aan de Djaja International opwarming van de aarde. Aard is ongetemde. Het is is opnieuw bewezen. Nu de materie is hoe de beschaafde personen de les hebben geleerd.
Ontwikkeling is uiterst veel cruciale manier naar heffen en verbeteren de leven van achteruit segment, samenleving of plaatsen. Mijnbouw is een ander gebied. Wanneer er overschot mijnbouw het volledig maakt de hele gebied onaanvaardbaar voor de instandhouding van van puur eco systeem. Stralende samenleving weerspiegelt de ontwikkeling van iemands land. Maar teveel van om het even wat kon misleid en vernietigen onze milieu. In de twintigste eeuw , we hebben al waargenomen dergelijke dingen en misschien vinden ook.
Op dit moment tegenwoordig de bevolking van menselijke geleidelijk verhoogt. Dus ze probeert voor hebben nederzettingen. De aarde is de beste het platform. In de wereld vinden we ergens waar heeft ongeschikt voor menselijke. Echter ze krachtig situeert binnen dit veld. In de historische tijd persoon maakte het geschikt voor handhaven er maar niet vernietigen de ecologie. Maar de beschaafde samenleving is volledig vernietigen en vervuilende de gebied en daarmee overweldigend leefbaar. De Uttarakhand was voorbeeld voor die. Veel van hydro project, waarbij shanty, stedelijke huizen in de eco delicate regio geweest enorme. In de macht project er is alot van motor pompen naar controle of vrijgeven de waterstroom op de downstream. Het krachtig Hiermee bepaalt u het water stroom. En ook de technologie structuur beschermd van elke natuurlijke ramp, in de moesson tijd de zware hoeveelheid water geweest geloosd. Het brengt overstroming in de lagere vallei en de aangrenzende locaties. En heeft volledig onnatuurlijke gelegenheid. Wanneer de Wolkbreuk optreedt het trekt tragedie die is getuige van de Himalaya-ramp. Het beïnvloedt de ecologie methode van dit plaats. Omwille van overtollige van verstevigende, ook Ontbossen ze kunnen gezicht overstromingen. Omwille van afwezigheid van kennis, enorme gebouw structuur, goedkope resorts en persoon woning, waterkracht project wij gezicht de natuur ramp. In de rivier kant plaats wij confronteren dit dilemma. Als gevolg van mens actie tegenstelling tot natuur ze brengen de bedreiging. Meeste downstream smashing is veroorzaakt door dammen en stuwen over de lake. Binnen dit gebied, kwijting van veel van water naar houden veilig de engineering constructies blijkt die heeft manipulatie van rivier die nooit aanvaard.

Hoe Gebruik Ik De Reflectiecirkel Van Korthagen? | Studielicht  Spiraalmodel Van Korthagen 2018

Hoe Gebruik Ik De Reflectiecirkel Van Korthagen? | Studielicht Spiraalmodel Van Korthagen 2018 by www.arteveldehogeschool.be

1: Spiraalmodel Van Korthagen (1998)  Spiraalmodel Van Korthagen 2018

1: Spiraalmodel Van Korthagen (1998) Spiraalmodel Van Korthagen 2018 by www.researchgate.net

Rob Segers: Het Spiraalmodel Voor Reflectie Van Korthagen  Spiraalmodel Van Korthagen 2018

Rob Segers: Het Spiraalmodel Voor Reflectie Van Korthagen Spiraalmodel Van Korthagen 2018 by 3.bp.blogspot.com

Technologisch geavanceerde technologie is zeker moet doen ontwikkeling. spiraalmodel van korthagen Met behulp van verschillende sort van apparatuur en elektrische pompen zijn noodzakelijk. Maar zijn overtollige is altijd schadelijke en kunt nooit worden nuttig voor vooruitgang van menselijke samenleving. Hoop , in sluiten toekomstige zullen we les uit het en protest dit type van activiteiten voor de corporate aandacht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *