Spsp-Website-Header-2018  Spellenbeurs Eindhoven 2018

Spellenbeurs Eindhoven 2018

Posted on

spellenbeurs eindhoven Werken samen met metaal stukken vaak vereist de veilige lassen of toetreding van twee bits samen voor sterkte en stabiliteit. Het lassen proces impliceert verhoogde temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. Op thuis of in de industriële werkplek, hoge kaliber Uni Mig lassers zijn essentiële apparatuur vervaardigd met de meest recente technologie en gebaseerd op huidige Australian normen. Unimig omvat een volledige bereik van MIG, TIG en MMA lassen apparatuur die richt zich op elke DIY home gebruiker en zware industriële werknemer specificaties.
Home en DIY gebruiken
Metalen ambachten, kleine huis reparaties en verbeteringen moeten een vertrouwde lasser zoals de Uni-MIG-180 versie , een lassen tool die kunt join mild staal, roestvrij staal , en aluminium aan vele kleine repareren en DIY projecten. De Uni-MIG-180 kunt gas en gasless functionaliteit en is meer compact en vervoerbare. Met de toevoeging van een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 bovendien u kunt lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een draagbare lassen systeem met MIG werken die maakt het mogelijk voor beide gas en gasless operatie en een extra MMA lassen capaciteit voor doen elektrode lassen werkt met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kunt functie van elk 15-amp macht outlet en kan gemakkelijk worden vervoerd met de opname van de optionele trolley. Dit versie is passende aan algemene ingenieurs, onderhoud workshops en landelijke en huis workshops.
Zware industriële gebruiken
Uni-MIG 270 compact is een sterke MIG-lassen toepassing met hoge taakcyclus en elektriciteit en soepele arc kenmerken. Maakte van hoge sterktestaal en ondersteund met een heavy-duty koperen transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor gematigde te zwaar bouw werkt en landelijke programma’s.
Voor één-aanraking operatie en verhoogd lassen controle, de Uni-TIG 180 P is de perfect model met hoge frequentie boog ontsteking vervaardigd met de nieuwste technologie voor instant boog ontsteking. De combinatie van innovatieve functies inschakelen de deskundige lasser grotere controle voor produceren hoge uitstekende vakmanschap. Dit systeem kan produceren hoge kwaliteit lassen voor milde staal, gegoten staal, roestvrij staal en lage waterstof. Uni-TIG 180 p geschikt te vele gebruikt in roestvrij staal productie, licht industrieel gebruiken, site voeding, onderhoud ENREPARATIE software.

Spellenbeurs 2017 In Het Beursgebouw Van Eindhoven | Blogmama  Spellenbeurs Eindhoven 2018

Spellenbeurs 2017 In Het Beursgebouw Van Eindhoven | Blogmama Spellenbeurs Eindhoven 2018 by blogmama.nl

Wirwar - Home  Spellenbeurs Eindhoven 2018

Wirwar – Home Spellenbeurs Eindhoven 2018 by www.wirwarspellen.nl

Spsp-Website-Header-2018  Spellenbeurs Eindhoven 2018

Spsp-Website-Header-2018 Spellenbeurs Eindhoven 2018 by spellenspektakel.nl

Uni Mig lassers en lassen vistuig zijn toegankelijk via erkende Unimig dealers in Sydney, Australië waar er ideale naar kopen uw lassen apparatuur. %] Al deze vervaardigd gebaseerd op Australische normen die zorgen apparatuur veiligheid, kwaliteit prestaties. spellenbeurs eindhoven Uni Mig lassers zijn beschikbaar in een breed bereik van modellen elke geschikt voor bepaalde soorten van klanten en bouw werkt. Voorafgaande vergelijking en onderzoek op het internet zal zitten kundig helpen u achterhalen de perfect lasser aan uw eisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *