Vikan Schrobbezem, Blauw - Bakeryshop  Schrobbezem 2018

Schrobbezem 2018

Posted on

schrobbezem Werken samen met metaal stukken vaak vereist de veilig lassen of toetreding van twee bits samen voor sterkte en stabiliteit. Het lassen proces impliceert verhoogde temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. Op thuis of op de industriële office, hogere kwaliteit Uni Mig lassers zijn essentiële apparatuur vervaardigd met de nieuwste technologie en volgens huidige Australian normen. Unimig heeft een volledige bereik van MIG, TIG en MMA lassen apparatuur die richt zich op elke DIY home gebruiker en zware industriële werknemer specificaties.
Home en DIY Gebruik
Metalen ambachten, kleine huis reparaties en verbeteringen vereisen een betrouwbare lasser zoals de Uni-MIG-180 ontwerp , een lassen tool die kunt join mild staal, roestvrij staal aluminium en aluminium aan meest kleine vast en DIY banen. De Uni-MIG-180 kunt gas en gasless functionaliteit en is meer lichtgewicht en compact. Door toe te voegen een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 ook u kunt lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een draagbare lassen systeem met MIG functie die maakt het mogelijk voor beide benzine en gasless operatie en een extra MMA lassen vermogen voor uitvoeren elektrode lassen werkt met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kunt functie van elk 15-amp elektriciteit outlet en kan gemakkelijk worden vervoerd met de opname van de optionele trolley. Dit versie is geschikt aan algemene ingenieurs, onderhoud workshops en landelijke en home workshops.
Zware industriële gebruiken
Uni-MIG 270 compact is een effectieve MIG-lassen hulpprogramma met hoge taakcyclus en elektriciteit en soepele arc kenmerken. Maakte van hoge sterktestaal en ondersteund door een heavy-duty aluminium transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor medium te zwaar bouwen werkt en landelijke toepassingen.
Voor één-aanraking operatie en verhoogd lassen controle, de Uni-TIG 180 P is de perfect model met hogere frequentie boog ontsteking vervaardigd met de nieuwste technologie voor instant boog ontsteking. De mengsel van innovatieve functies toestaan de professionele lasser grotere controle voor genereren hoge uitstekende vakmanschap. Dit systeem kan produceren hoge kwaliteit lassen voor licht staal, gegoten ijzer, roestvrij staal en lage waterstof. Uni-TIG 180 p geschikt voor vele gebruikt in roestvrij staal fabricage, licht industrieel gebruiken, site voeding, repareren en onderhoud toepassingen.

Vikan Schrobbezem, Wit - Bakeryshop  Schrobbezem 2018

Vikan Schrobbezem, Wit – Bakeryshop Schrobbezem 2018 by static.webshopapp.com

Vikan Schrobbezem, Blauw - Bakeryshop  Schrobbezem 2018

Vikan Schrobbezem, Blauw – Bakeryshop Schrobbezem 2018 by static.webshopapp.com

Schrobbezem Rubber Bekleed - Megatip.be  Schrobbezem 2018

Schrobbezem Rubber Bekleed – Megatip.be Schrobbezem 2018 by static.webshopapp.com

Uni Mig lassers en lassen apparatuur zijn alle toegankelijk via erkende Unimig dealers in Sydney, Australië waar is ideale naar kopen uw lassen vistuig. %] Deze vervaardigd gebaseerd op Australische normen die zorgen apparatuur veiligheid, kwaliteit prestaties. schrobbezem Uni Mig lassers zijn beschikbaar in een brede bereik van modellen elke geschikt voor bepaalde soorten van gebruikers en bouw werkt. Voorafgaande vergelijking en onderzoek online zal zitten kundig helpen u beslissen de juiste lasser aan uw eisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *