Nature Muizenval 10X5Cm 2 Stuks | Praxis  Praxis Muizenval 2018

Praxis Muizenval 2018

Posted on

praxis muizenval Werken met metaal stukken vaak vereist de veilig lassen of toetreding van twee stukken samen voor stabiliteit en sterkte. Het lassen procedure met zich meebrengt verhoogde temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. In de thuis of op de industriële office, hoge kaliber Uni Mig lassers zijn essentiële apparatuur vervaardigd met de nieuwste technologie en volgens huidige Australian normen. Unimig omvat een volledige selectie van MIG, TIG en MMA lassen apparatuur die richt zich op elke DIY home gebruiker en zware industriële werknemer specificaties.
Home en DIY gebruiken
Metalen ambachten, kleine home reparaties en verbeteringen verlangen een betrouwbare lasser zoals de Uni-MIG-180 ontwerp , een lassen tool die kon combineren licht staal, roestvrij staal aluminium en aluminium voor vele kleine vast en DIY banen. De Uni-MIG-180 kunt gas en gasless werking en kan lichtgewicht en compact. Door toe te voegen een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 bovendien kun je lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een mobiele lassen systeem met MIG werken die maakt het mogelijk voor beide gas en gasless operatie en een ander MMA lassen vaardigheid voor uitvoeren elektrode lassen functies met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kunt opereren van elk 15-amp macht outlet en misschien gemakkelijk worden vervoerd met de toevoeging van de optionele trolley. Dit model is geschikt aan algemene ingenieurs, onderhoud landelijke en workshops en huis toewijzingen.
Zware industriële gebruik
Uni-MIG 270 compact is een effectieve MIG-lassen hulpprogramma met hogere taakcyclus en sterkte en soepele arc kenmerken. Maakte van hoge sterktestaal en ondersteund met een heavy-duty koperen transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor medium te zwaar bouwen werkt en landelijke toepassingen.
Voor één-aanraking functionaliteit en verhoogd lassen controle, de Uni-TIG 180 P is de perfect versie met hoge frequentie boog ontsteking vervaardigd met de nieuwste technologie voor instant boog ontsteking. De mengen van innovatieve functies toestaan de professionele lasser grotere controle voor maken hoge kwaliteit vakmanschap. Dit machine kan produceren hoge kwaliteit lassen voor licht staal, gegoten staal, roestvrij staal en lage waterstof. Uni-TIG 180 p geschikt voor meerdere gebruikt in roestvrij staal productie, licht industrieel gebruiken, site voeding, onderhoud ENREPARATIE software.

Nature Muizenval 10X5Cm 2 Stuks | Praxis  Praxis Muizenval 2018

Nature Muizenval 10X5Cm 2 Stuks | Praxis Praxis Muizenval 2018 by d16m3dafbknje9.cloudfront.net

Nature Muizenval Met Lokaas 2 Stuks | Praxis  Praxis Muizenval 2018

Nature Muizenval Met Lokaas 2 Stuks | Praxis Praxis Muizenval 2018 by d16m3dafbknje9.cloudfront.net

Compo Muizenval | Praxis  Praxis Muizenval 2018

Compo Muizenval | Praxis Praxis Muizenval 2018 by d16m3dafbknje9.cloudfront.net

Uni Mig lassers en lassen apparatuur zijn toegankelijk via erkende Unimig handelaren in Sydney, Australië waar er ideale naar kopen uw lassen apparatuur. %] Deze vervaardigd volgens Australische normen die zorgen beveiliging, kwaliteit prestaties. praxis muizenval Uni Mig lassers vindt in een brede assortiment van modellen elke geschikt voor bepaalde soorten van klanten en bouw functies. Voorafgaande vergelijking en onderzoek op het internet kunt helpen u beslissen de perfect lasser aan uw eisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *