Kleurrijke Plastic Polymeerkorrels Stock Foto - Afbeelding  Polymeerkorrels 2018

Polymeerkorrels 2018

Posted on

polymeerkorrels Werken samen met metaal stukken vaak vereist de veilige lassen of toetreding van twee stukken samen voor sterkte en stabiliteit. Het lassen proces impliceert hoge temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. Op thuis of in de industriële office, hoge kaliber Uni Mig lassers zijn cruciale apparatuur vervaardigd met de nieuwste technologie en gebaseerd op huidige Australian normen. Unimig heeft een volledige assortiment van MIG, TIG en MMA lassen apparatuur die richt zich op elke DIY home gebruiker en zware industriële werknemer specificaties.
Home en DIY gebruiken
Metalen ambachten, kleine huis reparaties en verbeteringen moeten een betrouwbare lasser zoals de Uni-MIG-180 model , een lassen tool die kan join mild staal, roestvrij staal , en aluminium voor vele kleine repareren en DIY projecten. De Uni-MIG-180 kunt gas en gasless functionaliteit en kan lichtgewicht en compact. Door toe te voegen een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 bovendien kun je lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een mobiele lassen machine met MIG werken die kunt beide gas en gasless operatie en een extra MMA lassen vaardigheid voor uitvoeren elektrode lassen functies met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kunt opereren van elk 15-amp macht outlet en misschien gemakkelijk worden vervoerd met de toevoeging van een optionele trolley. Dit versie is geschikt voor algemene ingenieurs, onderhoud landelijke en workshops en huis workshops.
Zware industriële gebruiken
Uni-MIG 270 compact is een potente MIG-lassen hulpprogramma met hogere taakcyclus en sterkte en soepele arc functies. Maakte van hoge sterktestaal en ondersteund met een heavy-duty aluminium transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor gematigde te zwaar bouwen functies en landelijke toepassingen.
Voor één-aanraking functionaliteit en grotere lassen controle, de Uni-TIG 180 P is de perfect model met hogere frequentie boog ontsteking vervaardigd met de nieuwste technologieën voor instant boog ontsteking. De combinatie van innovatieve functies inschakelen de professionele lasser grotere controle voor produceren top uitstekende vakmanschap. Dit machine kan produceren hoge kwaliteit lassen voor milde staal, gegoten staal, roestvrij staal en zeer laag waterstof. Uni-TIG 180 p passende voor meerdere toepassingen in roestvrij staal productie, licht industrieel gebruiken, website lassen, repareren en onderhoud software.

Blauwe Kunststof Polymeer Korrels Stockfoto's - Freeimages  Polymeerkorrels 2018

Blauwe Kunststof Polymeer Korrels Stockfoto's – Freeimages Polymeerkorrels 2018 by images.freeimages.com

Kunststof Polymeer · Gratis Foto Op Pixabay  Polymeerkorrels 2018

Kunststof Polymeer · Gratis Foto Op Pixabay Polymeerkorrels 2018 by cdn.pixabay.com

Kleurrijke Plastic Polymeerkorrels Stock Foto - Afbeelding  Polymeerkorrels 2018

Kleurrijke Plastic Polymeerkorrels Stock Foto – Afbeelding Polymeerkorrels 2018 by thumbs.dreamstime.com

Uni Mig lassers en lassen vistuig zijn alle beschikbaar via erkende Unimig handelaren in Sydney, Australië waar is beste naar kopen uw lassen vistuig. %] Al deze vervaardigd gebaseerd op Australische normen die zorgen apparatuur veiligheid, kwaliteit prestaties. polymeerkorrels Uni Mig lassers vindt in een breed assortiment van modellen elke geschikt voor bepaalde typen van klanten en bouw werkt. Voorafgaande vergelijking en onderzoek op het internet zal zitten kundig helpen u beslissen de ideaal lasser aan uw eisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *