Index Of /image/hengstenkeuringfotos  Marestables 2018

Marestables 2018

Posted on

marestables Werken samen met metaal stukken vaak vereist de veilige lassen of toetreding van twee bits samen voor sterkte en stabiliteit. Het lassen procedure impliceert hoge temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. In de thuis of in de industriële werkplek, hogere rang Uni Mig lassers zijn cruciale apparatuur vervaardigd met de nieuwste technologie en gebaseerd op huidige Australian normen. Unimig heeft een volledige assortiment van MIG, TIG en MMA lassen vistuig die richt zich op elke DIY home consument en zware industriële werknemer specificaties.
Huis en DIY gebruiken
Metalen ambachten, kleine home reparaties en verbeteringen verlangen een vertrouwde lasser zoals de Uni-MIG-180 versie , een lassen tool die kon join mild staal, roestvrij staal aluminium en aluminium voor vele weinig repareren en DIY projecten. De Uni-MIG-180 kunt gas en gasless functionaliteit en is compact en vervoerbare. Door toe te voegen een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 ook u kunt lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een mobiele lassen systeem met MIG werken die kunt beide gas en gasless operatie en een extra MMA lassen vermogen voor doen elektrode lassen werkt met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kan opereren van elk 15-amp macht outlet en kan gemakkelijk worden vervoerd met de toevoeging van de optionele trolley. Dit versie is passende voor algemene ingenieurs, onderhoud workshops en landelijke en huis toewijzingen.
Zware industriële gebruik
Uni-MIG 270 compact is een sterke MIG-lassen hulpprogramma met hoge taakcyclus en sterkte en soepele arc functies. Maakte van hoge sterktestaal en ondersteund met een heavy-duty aluminium transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor gematigde te zwaar bouwen functies en landelijke programma’s.
Voor één-aanraking functionaliteit en grotere lassen controller, de Uni-TIG 180 P is de ideale model met hoge frequentie boog ontsteking vervaardigd met de meest recente technologieën voor instant boog ontsteking. De mengsel van geavanceerde functies inschakelen de professionele lasser beter controle voor maken top uitstekende vakmanschap. Dit systeem kan produceren top kwaliteit lassen voor milde staal, gegoten staal, roestvrij staal en lage waterstof. Uni-TIG 180 p passende voor een aantal toepassingen in roestvrij staal fabricage, licht industrieel gebruik, website voeding, repareren en onderhoud toepassingen.

Marestables Polansky Horse "ultimate Pride's Unique" - Youtube  Marestables 2018

Marestables Polansky Horse "ultimate Pride's Unique" – Youtube Marestables 2018 by i.ytimg.com

Maureen Lamers (@marestables) | Twitter  Marestables 2018

Maureen Lamers (@marestables) | Twitter Marestables 2018 by pbs.twimg.com

Index Of /image/hengstenkeuringfotos  Marestables 2018

Index Of /image/hengstenkeuringfotos Marestables 2018 by www.majesticgaits.com

Uni Mig lassers en lassen apparatuur zijn alle beschikbaar via erkende Unimig handelaren in Sydney, Australië waar is ideale naar kopen uw lassen vistuig. %] Al deze vervaardigd volgens Australische normen die zorgen apparatuur veiligheid, kwaliteit prestaties. marestables Uni Mig lassers vindt in een enorme assortiment van modellen elke geschikt voor bepaalde typen van klanten en bouw functies. Voorafgaande vergelijking en onderzoek op het internet zal zitten kundig helpen u achterhalen de juiste lasser aan uw eisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *