Bepure Giro | Staande Kapstok Met Bankje | Lumz  Kapstokbankje 2018

Kapstokbankje 2018

Posted on

kapstokbankje Werken samen met metaal stukken vaak vereist de veilig lassen of toetreding van twee bits samen voor stabiliteit en sterkte. Het lassen procedure impliceert hoge temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. In de thuis of op de industriële werkplek, hoge rang Uni Mig lassers zijn essentiële apparatuur vervaardigd met de nieuwste technologie en volgens huidige Australian normen. Unimig heeft een volledige verscheidenheid van MIG, TIG en MMA lassen vistuig die richt zich op elke DIY home consument en zware industriële werknemer specificaties.
Huis en DIY gebruiken
Metalen ambachten, kleine home reparaties en verbeteringen moeten een betrouwbare lasser zoals de Uni-MIG-180 versie , een lassen tool die kon combineren licht staal, roestvrij staal , en aluminium voor vele weinig vast en DIY projecten. De Uni-MIG-180 kunt gas en gasless functionaliteit en kan lichtgewicht en compact. Met de toevoeging van een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 ook u kunt lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een draagbare lassen machine met MIG functie die maakt het mogelijk voor beide gas en gasless functionaliteit en een ander MMA lassen vermogen voor uitvoeren elektrode lassen functies met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kunt functie van elk 15-amp elektriciteit outlet en misschien gemakkelijk worden vervoerd met de opname van een optionele trolley. Dit model is geschikt voor algemene ingenieurs, onderhoud landelijke en workshops en home workshops.
Zware industriële gebruik
Uni-MIG 270 compact is een krachtige MIG-lassen instrument met hogere taakcyclus en sterkte en soepele arc kenmerken. Maakte van hoge sterktestaal en gesteund met een heavy-duty aluminium transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor medium te zwaar bouw werkt en landelijke programma’s.
Voor één-aanraking functionaliteit en verhoogd lassen controller, de Uni-TIG 180 P is de perfect versie met hogere frequentie boog ontsteking vervaardigd met de meest recente technologie voor onmiddellijke boog ontsteking. De combinatie van geavanceerde functies toestaan de deskundige lasser grotere controle voor produceren premie kwaliteit vakmanschap. Dit machine kan produceren top kwaliteit lassen voor milde staal, gegoten ijzer, roestvrij staal en zeer laag waterstof. Uni-TIG 180 p geschikt voor meerdere gebruikt in roestvrij staal fabricage, licht industrieel gebruik, site voeding, repareren en onderhoud toepassingen.

Manhattan Kapstok Of Bankje Met Leuke Rieten Mandjes | 1Dayfly  Kapstokbankje 2018

Manhattan Kapstok Of Bankje Met Leuke Rieten Mandjes | 1Dayfly Kapstokbankje 2018 by www.1dayfly.com

Bepure Giro | Staande Kapstok Met Bankje | Lumz  Kapstokbankje 2018

Bepure Giro | Staande Kapstok Met Bankje | Lumz Kapstokbankje 2018 by www.lumz.nl

Vind Actuele Folder Aanbiedingen Vergelijkbaar Met De Verlopen  Kapstokbankje 2018

Vind Actuele Folder Aanbiedingen Vergelijkbaar Met De Verlopen Kapstokbankje 2018 by www.voordeelmuis.nl

Uni Mig lassers en lassen apparatuur zijn alle toegankelijk via erkende Unimig dealers in Sydney, Australië waar er beste naar kopen uw lassen apparatuur. %] Al deze vervaardigd volgens Australische normen die zorgen beveiliging, kwaliteit functionaliteit. kapstokbankje Uni Mig lassers zijn beschikbaar in een breed bereik van modellen elke geschikt voor bepaalde soorten van klanten en bouw werkt. Voorafgaande vergelijking en onderzoek online zal zitten kundig helpen u achterhalen de perfect lasser voor uw eisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *