Bezoek Dronten - Winkelcentrum Suydersee » Jannekee  Jannekee Dronten 2018

Jannekee Dronten 2018

Posted on

jannekee dronten Werken met metaal bits vaak vereist de veilige lassen of toetreding van twee bits samen voor sterkte en stabiliteit. Het lassen proces met zich meebrengt verhoogde temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. Op thuis of in de industriële werkplek, hoge kwaliteit Uni Mig lassers zijn cruciale apparatuur vervaardigd met de meest recente technologie en gebaseerd op huidige Australian normen. Unimig omvat een volledige assortiment van MIG, TIG en MMA lassen vistuig die richt zich op elke DIY home gebruiker en zware industriële werknemer specificaties.
Home en DIY gebruiken
Metalen ambachten, kleine home reparaties en verbeteringen verlangen een betrouwbare lasser zoals de Uni-MIG-180 versie , een lassen tool die kan join mild staal, roestvrij staal , en aluminium voor vele weinig repareren en DIY projecten. De Uni-MIG-180 kunt gas en gasless werking en kan compact en vervoerbare. Met de toevoeging van een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 bovendien u kunt lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een draagbare lassen systeem met MIG werken die vergunningen beide benzine en gasless functionaliteit en een ander MMA lassen vaardigheid voor doen elektrode lassen functies met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kunt opereren van elk 15-amp elektriciteit outlet en misschien gemakkelijk worden vervoerd met de opname van een optionele trolley. Dit versie is passende aan algemene ingenieurs, onderhoud landelijke en workshops en home workshops.
Zware industriële gebruik
Uni-MIG 270 compact is een potente MIG-lassen instrument met hoge taakcyclus en sterkte en soepele arc kenmerken. Maakte van hoge sterktestaal en gesteund door een heavy-duty aluminium transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor medium te zwaar structuur functies en landelijke programma’s.
Voor één-aanraking prestaties en verhoogd lassen controle, de Uni-TIG 180 P is de ideale model met hogere frequentie boog ontsteking vervaardigd met de meest recente technologieën voor instant boog ontsteking. De Meng van geavanceerde functies toestaan de professionele lasser grotere controle voor genereren top uitstekende vakmanschap. Dit systeem kan produceren hoge kwaliteit lassen voor licht staal, gegoten staal, roestvrij staal en zeer laag waterstof. Uni-TIG 180 p passende voor verschillende gebruikt in roestvrij staal productie, licht industrieel gebruiken, site voeding, onderhoud ENREPARATIE software.

Bezoek Dronten - Winkelcentrum Suydersee » Jannekee  Jannekee Dronten 2018

Bezoek Dronten – Winkelcentrum Suydersee » Jannekee Jannekee Dronten 2018 by www.sn-media.nl

Bezoek Dronten - Winkelcentrum Suydersee » Jannekee  Jannekee Dronten 2018

Bezoek Dronten – Winkelcentrum Suydersee » Jannekee Jannekee Dronten 2018 by www.sn-media.nl

Over Kaatje -  Jannekee Dronten 2018

Over Kaatje – Jannekee Dronten 2018 by www.straatjevankaatje.nl

Uni Mig lassers en lassen apparatuur zijn alle toegankelijk via erkende Unimig handelaren in Sydney, Australië waar is beste naar kopen uw lassen apparatuur. %] Al deze vervaardigd gebaseerd op Australische normen die zorgen beveiliging, kwaliteit prestaties. jannekee dronten Uni Mig lassers zijn beschikbaar in een enorme bereik van modellen elke geschikt voor bepaalde typen van consumenten en bouw functies. Voorafgaande vergelijking en onderzoek op het internet kunt helpen u beslissen de ideaal lasser aan uw moet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *