Goudelrits | Overige Vijvervissen | G&d Koi  Goudelrits 2018

Goudelrits 2018

Posted on

goudelrits Werken samen met metaal bits vaak vereist de veilige lassen of toetreding van twee stukken samen voor sterkte en stabiliteit. Het lassen proces met zich meebrengt verhoogde temperaturen voor het smelten van metaal materialen zoals staal en aluminium. Op thuis of in de industriële office, hoge rang Uni Mig lassers zijn cruciale apparatuur vervaardigd met de meest recente technologie en gebaseerd op huidige Australian normen. Unimig omvat een volledige bereik van MIG, TIG en MMA lassen vistuig die richt zich op elke DIY home consument en zware industriële werknemer specificaties.
Home en DIY gebruiken
Metalen ambachten, kleine home reparaties en verbeteringen moeten een betrouwbare lasser zoals de Uni-MIG-180 ontwerp , een lassen tool die kon combineren licht staal, roestvrij staal aluminium en aluminium aan vele weinig repareren en DIY banen. De Uni-MIG-180 vergunningen gas en gasless operatie en is lichtgewicht en compact. Met de toevoeging van een optionele spoel pistool, de Uni-MIG-180 ook u kunt lassen aluminium materialen gemakkelijk.
Semi-industriële gebruiken
Uni-MIG 190 is een mobiele lassen systeem met MIG functie die maakt het mogelijk voor beide benzine en gasless functionaliteit en een ander MMA lassen vermogen voor uitvoeren elektrode lassen werkt met professional resultaten. De Uni-MIG 190 kan functie van elk 15-amp elektriciteit socket en kan gemakkelijk worden vervoerd met de opname van de optionele trolley. Dit versie is passende voor algemene ingenieurs, onderhoud landelijke en workshops en home workshops.
Zware industriële gebruiken
Uni-MIG 270 compact is een effectieve MIG-lassen hulpprogramma met hogere taakcyclus en sterkte en soepele arc kenmerken. Maakte van hoge sterktestaal en gesteund door een heavy-duty koperen transformator, de Uni-MIG-270 is gemaakt voor gematigde te zwaar structuur werkt en landelijke programma’s.
Voor één-aanraking prestaties en verhoogd lassen controller, de Uni-TIG 180 P is de ideale model met hoge frequentie boog ontsteking vervaardigd met de nieuwste technologie voor onmiddellijke boog ontsteking. De mengen van innovatieve functies toestaan de deskundige lasser beter controle voor produceren hoge kwaliteit vakmanschap. Dit machine kan produceren top kwaliteit lassen voor milde staal, gegoten ijzer, roestvrij staal en zeer laag waterstof. Uni-TIG 180 p passende voor verschillende toepassingen in roestvrij staal productie, licht industrieel gebruiken, website voeding, onderhoud ENREPARATIE software.

Goudelrits | Overige Vijvervissen | G&d Koi  Goudelrits 2018

Goudelrits | Overige Vijvervissen | G&d Koi Goudelrits 2018 by static.mijnwebwinkel.nl

Goudelrits 5/8 Cm - Aquaclaire  Goudelrits 2018

Goudelrits 5/8 Cm – Aquaclaire Goudelrits 2018 by www.aquaclaire.be

Goudelrits | Overige Vijvervissen | G&d Koi  Goudelrits 2018

Goudelrits | Overige Vijvervissen | G&d Koi Goudelrits 2018 by static.mijnwebwinkel.nl

Uni Mig lassers en lassen vistuig zijn alle toegankelijk via erkende Unimig dealers in Sydney, Australië waar is ideale naar kopen uw lassen vistuig. %] Al deze vervaardigd volgens Australische normen die zorgen beveiliging, kwaliteit functionaliteit. goudelrits Uni Mig lassers vindt in een breed bereik van modellen elke geschikt voor bepaalde soorten van consumenten en bouw functies. Voorafgaande vergelijking en onderzoek op het internet kunt helpen u beslissen de ideaal lasser voor uw eisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *